Tolatás

 2008.12.15. 17:45

 

 
Honfitársunk éltette a kereskedőket. (Vásárolt.) E művelet végrehajtásához gép erejű járművével érkezett a forgalmas úton lévő üzlethez. Érkezési sebességén alig lassítva, menetirány szerint jobbra, megállt az általa akkor kijelőlt "parkolóhelyen" (járdán). Azt, hogy a vásárolni kívánt termék félre lett volna téve, vagy egyszerűen nem volt kapható az üzletben - nem tudom. Tény: körülbelül kettő perc múlva visszaérkezett járművéhez és vissza akart jutni az úttestre. 
Az adott helyen jelzőlámpa szabályozza, segíti a forgalmat. Vásárlónk nem várta meg, amig a lámpa az érkező többi járművet megállítja,  - segítve ezzel a kitolatási manőverét - hanem kissé erőszakos módon , a szabályosan haladó forgalomba tolatott.

Balesetet nem okozott, - bár szerintem erre ő ügyelt a legkevésbé - megelégedetten vette tudomásul, hogy a többiek "beengedték". Megköszönni nem volt ideje, sietett a következő üzlethez. 

Címkék: közlekedés tolatás

A bejegyzés trackback címe:

https://buszista.blog.hu/api/trackback/id/tr10824576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása